For beboerne

Fællesfaciliteter

Ejendommen Østerfælled ligger på Østerbro i København, 2100 Kbh. Ø, og består af i alt 525 lejemål fordelt på adresserne: Marskensgade, Borgmester Jensens Allé og Serridslevvej.

Beboerne på Østerfælled har foruden grønne gårde m. gårdhaveudvalg samt to pengeløse, beboer-fællesvaskerier også enkelte andre fællesfaciliteter til rådighed, fx miljøstation, gårdhaveudvalgsrum, hobbyrum og cykelværksted.

Her er også mulighed for, at du som beboer kan låne ekstra service som fx bestik, tallerkener, kaffekander, borde, stole – til hvis, du eksempelvis skal have et større antal gæster på besøg.

For at læse mere om de enkelte fællesfaciliteter: klik på fanerne under menupunktet ‘For beboerne’.


UDLÅN AF BOREMASKINER:

Som lejer på Østerfælled kan du låne en kraftig boremaskine med SDS-bor – også kaldet en borehammer – til, hvis du skal hænge noget op på de bærende beton-vægge i din lejlighed. Du kan også låne en mindre kraftig slagboremaskine til dine mindre krævende bore-opgaver.

Henvend dig til Ejendomskontoret/Beboerbutikken, Marskensgade 25 for lån af borehammer med SDS-bor eller for lån af slagboremaskine. Du henvender dig nemmest via Balders kundeservice.

Hvad skal man bruge for at bore i beton? Normalt bruger man ikke en almindelig boremaskine til at bore i en betonvæg. Det skyldes, at boremaskinen ikke har kræfter nok til, at boret kan få fat. I stedet bruger man en borehammer, hvor boret både drejer og hamrer på samme tid. Det gør betonboret i stand til at bryde gennem betonen.

Hvilket bor bruger man til beton? Et godt betonbor er lavet med SDS-fæste. SDS-fæste har nogle særlig egenskaber, der hjælper med at trænge ind i betonen. Eksempelvis er der nogle slidser, som gør, at boret kan rykke ind og ud af betonvæggen og på den måde grave sig ind i væggen løbende. Det er ikke noget, du bemærker, når du borer.