Diamantgården/gård 5

EFTERLYSNING / 3. marts 2023:
2 STK NYMALEDE BORD-BÆNKE-SÆT ER FORSVUNDET FRA GÅRD 5,
kontakt os venligst via br@kaserne.dk, såfremt du har viden til sagen, på forhånd tak 

Gårdhaveudvalgs-ansvarlig i gårdafsnit 5: ledig post…

Der afholdes jf vedtægterne nyt konstituerende års-møde hvert forår maj/juni.

(Foto: april 2022/ det nye gårdhaveudvalg i gård 5 bestod indtil videre allerede af 3 medlemmer, som alle er beboere i gården, og de var i fuld sving med at vedligeholde havemøbler. Desværre nedlagde gårdhaveudvalget sig derefter igen.)


Diamantgårdens gårdhaveudvalg udfører praktisk såvel som administrativt arbejde. Dette fx ved havedage, samarbejdet med gartneren samt med kassereren ved refusioner af indkøb af jord og planter m.m. Udvalget aftaler endvidere med gårdens BR-repræsentanter ang. indkaldelsen til det årlige, konstituerende gårdhaveudvalgsmøde i maj/juni, hvor gamle og  nye interesserede fra gården kan tilmelde sig til det frivillige arbejde i gården.

Gårdhaveudvalget har anlagt krydderurte-højbede og plantet sommerblomster i krukker og anlagt nye blomsterbed. Dertil har de også luget, beskåret og etableret nye opholdsområder med siddepladser. Der arbejdes fremover nøje videre med planerne inkl. fx indkøb af flere nye havemøbler til gården.

Gårdhaveudvalget står sammen med gårdens beboere selv for den løbende oprydning og vedligeholdelse af effekterne i gården, dette gælder også gårdhavens fritstående havemøbler, som løbende sommeren igennem  skal flyttes væk og tilbage fra græsarealerne, således at ejendommens ansatte ubesværet kan komme til at slå græsplænen .

Gårdhaveudvalgets planer blev siden maj 2015  sat i gang med bl.a. et større frivilligt anlægsgartner-arbejde og udvikling af flere små hyggelige oaser. Så hold gerne øje med opslagstavlerne, hvis du som beboer i denne gård kunne tænke dig at give en hjælpende hånd med. Der kan også altid hjælpes med oprydning samt at vande – især ved de mange nye planter, buske, krydderurter og blomster.


Gård 5 rummer 108 lejligheder.